Росен Петров с неочаквани разкрития за човека Слави Трифонов! (виж тук)

Росен Петров с неочаквани разкрития за човека Слави Трифонов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Росен Петров с разкрития за Слави Трифонов!

Росен Петров празнува рожден ден за първи път като татко на 24 юли, а до него бяха двете най-важни жени в живота му – току-що родената Славея, която е кръстена на майка му, и жената до него Десислава Нешева.

Росен Петров

Росен Петров разказа за Слави Трифонов

Младата докторка по генетика го направи татко преди по-малко от три месеца, а от снимката на бебето и щастливия татко се вижда, че то има много повече коса от него. Както и че обича да си хапва, а бузите му са идеални за целувки.

Росен Петров обаче не изоставя работата си в телевизия „България он еър“ и всяка неделя води предаването „Операция история“, в което пробва да прогнозира бъдещето на страната ни, знаейки миналото й.

„Опитваме се да разберем какви сме били ние българите в миналото, за да можем да разберем какви сме днес и най-важното – какви може да бъдем утре“, обяснява концепцията на предаването бившата дясна ръка на Слави.

Със сигурност той има защо да се ядосва, че се раздели с Трифонов, защото сега можеше да е на мястото на Тошко Йорданов като лидер на най-голямата парламентарна група.

Именно сегашният млад татко бе цели осем години главен сценарист на „Шоуто на Слави Трифонов“ и съдружник на Слави във фирмата „Седем-осми“, продуцент на предаването, пише вестник „Минаха години“.

„С екипа на шоуто наистина се чувствах най-добре. А и ние със Слави бяхме съдружници. Малко хора знаят този факт. Бяхме като братя, после не срещнах такъв човек. Напуснах го, защото когато си толкова години с един човек, се получават натрупвания в общуването.

Имах амбиция. Исках да видя какво мога да направя сам. Девет години бях в „Шоуто на Слави“ всеки ден. Не се чувствам за нищо виновен пред Слави. Каквото той ми е дал на мен, това и и аз съм му дал. Стоял съм до него като скала. Той също.

Ясно е, че Слави не е лесен човек. Той е властен, иззема енергия. По принцип почти винаги е песимистично настроен. Но със сигурност съм един от хората, които в момента го разбират най-добре“, разкри преди време бившата дясна ръка на Дългия.

Петров, който точно като Тошко е възпитаник на Клacическата гимназия и е търкал чиновете на престижното учебно заведение не само с Йорданов, но и с Иво Сиромахов, Корнелия Нинова и Арман Бабикян, днес обаче няма шанс отново да седне на парламентарните банки.

Преди години Петров влезе в парламента от листата на партията на Николай Бареков – ББЦ, а след като тя започна да се разпада, я напусна, но остана част от парламентарната група.

С днешна дата обаче е категоричен, че напускането на Би Ти Ви и предаването „Нека говорят“ е било глупаво и импулсивно решение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар