Мими Иванова продаде бащината си къща в Хисаря, спи по хотели! (още подробности)

0

Мими Иванова трябва да спи по хотели в родния си град!

Мими Иванова е продала родната си къща в Хисаря. Съпругата на Развигор Попов се разделя с имота преди повече от шест месеца.

Мими Иванова
Мими Иванова спи по хотели в родния си град

„Продадох имота“, каза Иванова. „Случи се съвсем скоро“, добави още певицата. Без обаче да дава уточнение защо е прибегнала до продажбата на бащината си къща. Имотът не е бил само на легендарната певица.

Той е наследство на нея и двете й сестри. Мими е най-малкото дете. Най-голямата oт тях почива преди 10 години. Другaтa сестра на Мими Иванова – Женя, е майката на фолк певицата Десислава.

Още преди години съпругатa на Развигор Попов се опитваше да се раздели с имота. На мястото на къщата, в която звездата израства, бе вдигната двуетажна къща от сестрите й.

След кончината на Иванка – най-голямата сестра, имотът пустее и за грижите му все не остава време. Родителката на Десислава също не е използвала имота години наред. Когато певицата посещава Хисаря, се налага да отсяда в хотел.

„Нямам проблеми с това. Тук е пълно с хотели. Имат много удобства“, споделя още хитовата певица. В края на миналата година певицата и Развигор се сблъскаха с коварния коронавирус. Мими била с температура почти седмица. За да я свали, се налага да приема антибиотик.

„Дълго време поддържах температyра, тресеше ме и не можех да си стоя на краката. С мъка стигнах до лабораторията, където ми правиха изследването. Добре, че мъжът ми беше с мен, защото едва се държах права. По време на лечението отслабнах с 5 кила“, казва още обичаната певица.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.