Никога не е късно за любов

0

Алфред Молина се ожени за режисьорката и носителка на Оскар Дженифър Лий на скромна церемония в тесен семеен кръг в градината на имението им. 49-годишната булка сподели снимки от сватбата, с краткия коментар „We did. We do.“

Всички споделени от режисьорката на филма „Замръзналото кралство“ кадри в Инстаграм са особено емоционални, защото от тях струи любов, интимност, близост. Алфред Молинае на 68 години, но това не пречи изразяването на голямата и страстна любов към половинката му.

Алфред Молина и Дженифър Лий са заедно от 2018 годината. По това време актьорът все още се води женен за предишната си съпруга, която се бори с Алцхаймер – английската актриса Джил Гаскойн. Двамата сключват брак през далечната 1986 година, като тя умира миналата година, през 2020.

Още през 2019 година Молина официално потвърждава връзката си с Дженифър. Не е много ясно кога Алфред и първата му съпруга Джил са се разделили, въпреки че легално не се е стигало до развод, може би заради влошеното здравословно състояние на Гаскойн, която е майка и на единственото му дете – дъщеря на 41 години.

 Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.