Да, на този ден актрисата Хали Бери, навършва 55. Посреща годините със самочувствие, което нееднократно е демонстрирала.

И това е обяснимо – тя изглежда перфектно, но това не е само резултат на добър ген. От ранна възраст Хали Бери избира здравословния начин на живот, тъй като е диагностицирана с диабет. Сега това вече е рутина и дисциплина за здраве и дълголетие. Освен подходящ хранителен режим Хали Бери залага и на всекидневния спорт. „Тренировките изискват отдаденост и постоянство. А сега, когато пандемията и изолацията се отразяват толкова много, спортът е животоспасяващ", заявява актрисата в социалните медии, призовавайки последователите си да я придружат в Инстаграм, където тя споделя свои тренировки, които всеки може да прави у дома.

„Мисля, че много от нас са отрекли спорта, защото смятат, че да бъдеш в перфектна форма е непостижима цел. Но не е така. Напълно постижимо е!“, категорична е актрисата.

Хали Бери на 55Хали Бери на 55 - Снимка 2

Хали Бери използва популярността си в социалните мрежи, за да окуражи жените, че възрастта има и своите позитиви и най-важният от тях е, че с годините човек просто се освобождава от старите страхове. И за финала, нека споделим мнението на актрисата за красота и тонус: „Красотата е в това да дръзнеш да остарееш с финес, да си изпълнен с вътрешна увереност в себе си и да се харесваш такъв, какъвто си, във всеки етап от живота си.“     Източник сп. Ева