Щерката на Гала с Ковид за втори път: Ето какво разкри Мари! (виж тук)

Щерката на Гала с Ковид за втори път: Ето какво разкри Мари! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Гала с Ковид за втори път!

За втори път с Ковид в рамките на година се сблъсква дъщерята на Гала – Мари Будева.„В момента сякаш се чувствам по-зле от първия път. Имам и нови различни симптоми. Най-неприятният е кашлицата“, каза тя пред Нова телевизия.

щерката на Гала

Щерката на Гала заразена отново с Ковид

Единствената наследница на водещата поддържа температура, отпаднала е и има главоболие. Категорична е, че се заразила на морето, където била с компания.

„Можех да остана на морето, но след като един приятел си направи тест и излезе положителен, всички се прибрахме и се тествахме“. В София лекарите й обяснили, че масово летовници от Черноморието се връщат с Ковид.

Мари Будева видяла с очите си, че мерките за превенция не се спазват, а когато тя самата влязла в магазин с маска, подигравателно я попитали дали е болна.

„Не съм ваксинирана, имам автоимунно заболяване, което в момента не позволява да се имунизирам. Нямаше как да предотвратя заразяването”, каза още тя. „Майка ми е супер притеснена, непрекъснато контактуваме”, обясни Мари.

Гала и Стефан Николов засега продължават почивката си в Тоскана, откъдето пускат снимки, на които не изглеждат чак толкова разтревожени.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар