Нора Шопова се омъжи, честито!

Нора Шопова се омъжи, честито!
Гласувайте за статията

Бившата синоптичка, тв водеща и модел Нора Шопова вдигна сватба. Красавицата се венча за дългогодишния си приятел и голяма любов, адвоката Траян Косев, на голямо градинско тържество край Елин Пелин в събота.

Двойката, която е заедно от студентските си години, си каза „да“ пред стотици гости и приятели, а за най-важната нощ красавицата избра семпла бяла рокля с паднало рамо по тялото и с голяма цепка, която й осигури повече подвижност. Младоженците предпочетоха да заложат на бели маратонки и кецове вместо на класически официални обувки, за да могат да се насладят на вечерта. Партито бе уважено и от участниците в предаването „Фермата 5“ – брокера Димитър Калайджиев и Красимира Цонева, които след края на формата станаха двойка.

Впечатление прави, че нито една от колежките на Нора и в двете телевизии, в които е работила, не е поканена на пищното парти. Независимо че дълги години Шопова дели ефира с Никол Станкулова и Гергана Малкоданска в Нова телевизия, а по-късно – и с Ева Кикерезова по БНТ, нито една от дамите не е част от гостите. Нора, която е първата българка, заснета на корицата на модната библия „Вог“, се запознава с бъдещия проспериращ адвокат Траян в УНСС и бързо след това намират път един към друг.

Любовта им не им попречва да бъдат професионалисти, а любимият на Шопова става успешен много бързо и основава своя консултантска компания. Двамата живеят под един покрив от дълги години, но едва през 2020 г. Траян се осмелява да поиска ръката на Нора. Предложението е направено на рождения ден на красавицата на луксозна яхта. Дори след обявяването на годежа бившата синоптичка не получи нито един поздрав от останалите си колежки, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар