От скрина: Да, този човек е не някой друг, а Слави Трифонов!

От скрина: Да, този човек е не някой друг, а Слави Трифонов!
Гласувайте за статията

Кукувецът в началото се появява с плитка. Дългия подстригва перчема си късо, като оставя на тила си кичур, който сплита ежедневно. Дълго време дългата коса е запазена марка на водещия. И така до 98-а, когато прокудени от БНТ заради предаването „Хъшове“, Трифонов и екипът му си бръснат главите.

Така в началото на милениума Слави започва да диктува нова мода сред младежите – бръсната глава. Този стил остава негова запазена марка и до днес. През годините Дългия дори не прави опит да пусне отново косата си. За десетките си роли, в които влиза в предаването си, той се доверява на майсторските перуки на екипа на Димитър Коклин. Така Слави успява да се види в различни стилове, писа „България Днес“.

Голата глава на Трифонов често дава повод за шеги и закачки, както в ефир, така и зад кулисите. От екипа често се шегуват с липсата на окосмения по главата на шефа си. Неотдавна Деси Добрева припомни със снимка едно от турнетата, в което участва. В автобуса ангелогласната певица спуска буйните си къдрици върху главата на тогавашния си началник.

„Изрових една снимка – ама каква убава съм била преди 15-ина години“, пише шеговито Деси под снимката на Слави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар