Фики призна за ревност в семейството!

Фики призна за ревност в семейството!
Гласувайте за статията

„Ще си имаме момиченце и синът ми отсега ревнува бебето, което чакаме. Още отсега малко се цупи, като му говорим за сестричката му, която ще се появи скоро. Но това е нормално, той беше центърът на вселената на всички вкъщи, а сега ще трябва да дели вниманието ни. Аз се забавлявам на реакциите му. Кръвта вода не става. Той е баткото и съм сигурен, че като премине първоначалната ревност, ще й бъде опора, ще я закриля и много ще се разбират“.

Това сподели само пред „България Днес“ фолкзвездата Фикрет Стораро, който от известно време е и артист, участва в хитовия спектакъл „Направихте ме на луд“ – уникално забавление, в което по перфектен начин са съчетани драматургия, музика и актьорските изпълнения.

„Никой не може да предположи какво е чувството не само да се стараеш да пееш, но и да изглеждаш като някой велик български или световен изпълнител – с всичките характерни и отличителни за него движения и маниери, които публиката познава и обожава. Аз също не знаех, преди да се впусна в това предизвикателство. Но много ми хареса. Подходих много отговорно и се опитах да представя достойно всеки образ. Емоцията и тръпката обаче са неописуеми и съм щастлив, че ги изживявам“, сподели ни Фики.

Изпълнителят е щастлив и от факта, че друг негов колега – Фънки, също скоро ще се качи на сцената в спектакъл на Елин Рахнев. „Емоцията е друга, много завладяваща. И аз като него съм отворен за всякакви предложения и различни изяви. Харесва ми да съм хамелеон“, добавя Фики. В спектакъла Фики завладява публиката с култови евъргрийни на Рей Чарлз, Тина Търнър, Дони и на другите си образи в „Капките“, където участваше.

„Не съм се замислял върху това да запиша албум с имитациите. Едва ли е възможно заради авторските права на песните. Но и не е необходимо. В днешно време всичко е в интернет и хората могат да гледат моите имитации, когато си поискат“, допълни Фики, който след едно от представленията направи изненада на баща си за рождения му ден. „Изпяхме му всички „Честит рожден ден“ и той много се зарадва“.

В скечовете на спектакъла, сценарист на които е Иван Ангелов от „Забраненото шоу на Рачков“, са включени злободневни теми, представени по комичен начин, така че смехът действа като терапия. В целия си блясък се развихря и Мария Сапунджиева, за която няма тайни в жанровете – актрисата често е крайна в пародиите и предизвиква бурен смях, а Руслан Мъйнов също е в стихията си – пее на пет езика, включително и на японски. Двамата любими ученици на покойния Стефан Данаилов – Ненчо Илчев и Павел Иванов, също се включват в постановката с фокусничество и смях. Рапърът Бобо Първи пък забива яко и публиката често става на крака и ръкопляска.

„Много съм благодарен на продуцента Кирил Кирилов, който ми даде шанс да участвам в този спектакъл. Невероятно шоу е“, сподели за „малкия Хачо Бояджиев“, както наричат Кирил Кирилов – Фики.

Изпълнителят няма да почива ударно това лято, тъй като съчетава работата и удоволствието както може. „По морето съчетавам почивката с участия, доколкото е възможно. Най много се наслаждавам, когато правя хората щастливи на моите представяния. Обичта им и емоцията, която ми дават постоянно, ме зареждат много“, сподели още популярният и талантлив изпълнител Фики Стораро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар