Принцеса Даяна получи посмъртно своето възмездие

0

В крайна сметка от медията се извиниха

Четвърт век след историческото интервю „Панорама“ на принцеса Даяна, тя най-после ще получи своето възмездие.

Това се случи, след като миналата година започна разследването за скандалното интервю на BBC. Синовете на принцеса Даяна – принц Хари и принц Уилям смятат, че именно това интервю е едно от обстоятелствата, допринесли за трагичния инцидент на майка им.

принцеса Даяна
В крайна сметка от медията се извиниха

В крайна сметка от медията се извинили за измамния начин, по който принцесата е била подведена да се изправи пред камерата.
За да се реваншира, ВВС ще дари 2 милиона долара на избрана от кралското семейство британска благотворителна организация – точно както Даяна би искала да се случи, пише „Mail on Sunday“.

Според медията, BBC са спечелили 1.5 милиона долара от интервюто, затова връщат сумата към семейството, заедно с допълнително обезщетение. Вероятно решението към коя организация да се насочат парите ще вземат Хари и Уилям, добавя „МисБлуум“.

През 1995 година журналистът Мартин Башир подвежда Лейди Ди с фалшиви документи. Така той й повлиява да се изправи пред камерата, за да говори за провалената си връзка с принц Чарлз.
Тогава Даяна казва заветните си думи: „В брака ми имаше трима души, затова беше малко пренаселено“, пише pik.bg.

Принцеса Даяна напусна този свят на 31 август 1997 г. след катастрофа в Париж. И до ден днешен все още мнозина смятат, че тази катастрофа не е била случайна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.