Любов за цял живот

Любов за цял живот
Гласувайте за статията

Никол Кидман и Кийт Ърбан наскоро отбелязаха 14-та годишнина от сватбата си, радват се на две прекрасни момичета и една неостаряваща любов, която сякаш с времето става все по-хубава.

Кидман неведнъж е споделяла колко прекрасна е връзката им с музиканта: „С Кийт винаги си казваме, че сме страхотни късметлии, защото се имаме един друг. В днешния свят да имаш възможността да се връщаш всяка вечер при любовта и тя да ти дава сили – това е такава рядкост. Ние сме абсолютно отдадени един на друг“.

53-годишната актриса през последните години е отдадена и на друга страст – телевизията. Тя завърши снимките на трети сериал, който по всичко личи, че ще е поредната хитова продукция на малкия екран – Nine Perfect Strangers.

За късмет на Никол Кидман, филмът се засне в родната й Австралия, където тя имаше възможност и да прекарва доста време със семейството си. Всъщност сериалът за малко изобщо да не се случи заради пандемията. Той трябвало да се заснеме в САЩ, но там го отменили поради covid-кризата. Затова лично Никол Кидман се заела да пренесе снимките на продукцията в родната й Австралия и в крайна сметка сериалът е факт.

Скоро актрисата пусна серия от снимки, някои бекстейдж след приключване на снимките, други в компанията на съпруга си Кийт Ърбан… Очевидно се радва пълноценно на времето, което прекарва в родината си и със семейството си.

 

 

 

Източник сп. Ева

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар