Шок! Жаси от „Сделка или не“ вече е доктор

Шок! Жаси от „Сделка или не“ вече е доктор
Гласувайте за статията

Сексапилната асистентка от предаването „Сделка или не“ Жасмина Тошкова, която сега носи фамилията на мъжа си Маджид, заряза кариерата си на тв водеща и модел, за да се посвети на наследниците си и следването, защото вече е дипломиран доктор по икономика!

Докато е бременна с трите си деца – две момичета и едно момче, които се раждат през 2014, 2015 и 2016 година, Жаси пише и успешно защитава докторантура. В този период тя изтрива всички социални мрежи и живее в безсънен режим. Намира време само да тренира и още на втория месец след ражданията е с плочки на корема.

Сега, като се връща назад, тя дори се чуди как е издържала, защото с дни не излизала от вкъщи, не се сещала и да яде, погълната от учебниците и пишейки докторантурата си. Малцина могат да го повярват, защото на пръв поглед блондинката прилича по-скоро на празноглава кукла. Тя обаче обяснява академичната си кариера с традициите в семейството си. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й – доктор в областта на маркетинга.

„Още от малки родителите ни са кодирали в съзнанието ни, че трябва да се учи и е добре да бъдем отличнички. В противен случай какво ли? Ще метем улиците – така ни „заплашваше“ мама“, споделя Жаси.

Баща й пък втълпява на дъщерите си, че да защитят докторантура е нещо съвсем естествено, задължително и нормално. Той винаги се отнася снизходително към жени, които се грижат само за външния си вид, а не полагат никакво усилие да развиват най-горната част на тялото си. Още от малки той възпитава и двете си дъщери като войници и дори не им дава да си продупчат ушите като ученички. И двете работят още от тийнейджърки, като Жасмина си изкарва дневни по време на лятната ваканция на 14 години в галерия в родния си град Бургас, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар