Ивана и Анелия възхитиха с това ВИДЕО!

Ивана и Анелия възхитиха с това ВИДЕО!
Гласувайте за статията

В тези вълчи времена става все по-трудно да има приятелство между колеги, още повече да има такива чувства между чалга изпълнители. Преди години беше различно и певците от по-старата генерация все още понякога показват уважение към конкуренцията си.

Наскоро на участие на Анелия на морето се появила Ивана, а всички в заведението се хванали за главата от това, на което станали свидетели.

Ивана и Анелия си припомниха старите години, когато заедно кръстосваха градовете на летните турнета на „Пайнер“. Ивана изненада колежката си, като се появи на нейно участие. Анелия я хвана още от вратата и я позиционира на сцената, за да направят имровизиран дует. Те заложиха на фолклорната песен „Белите манастири“ и получиха стотици аплодисменти.

Фенове се радват на приятелството и уважението между двете, но пък отчитат факта, че пеят в различни тоналности и не им се получава дуетът.

Ивана се бе навлякла с разпокъсани дънки с висока талия и черен потник, докато колежката й, която все пак е на работа, бе заложила на розова рокличка.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар