Шок: Ето как папараци уловиха Слави Трифонов! (виж тук)

Шок: Ето как папараци уловиха Слави Трифонов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов беше заснет от папараци пред работата си!

Слави Трифонов редовно ходи на работа в телевизия7/8, чието студио се намира в столичния квартал Левски Г. Екип на вестник „България Днес“ засече Слави, който все така се придвижва с два черни лъскави автомобила. Но джипът е само един, като другият е сменен с тузарски Mercedes S класа.

Слави Трифонов

Слави Трифонов беше заснет тайно от папараци

Двете возила са плътно едно до друго по столичните и булеварди трудно могат да бъдат приближени от други превозни средства. Макар да карат бързо, шофьорите спазват правилата за движение по пътищата и не се набиват на очи с досадни нарушения.

При пристигането пред телевизията всичко, що е персонал, чинно стои и чака началството да влезе в офиса. Вратата на сградата е широко отворена, а портиерът стои мирно до входа. Един от охранителите отваря вратата на колата, за да може Слави да излезе. А това не се случва бързо и си има причина.

В облеклото на Трифонов няма изненада. Отново е с анцуг и скъпа тениска, като този път е заменил чехлите с маратонки на бос крак. Блузката е на световно известна марка, но едва ли е проблем за него да брои и сериозна сума пари за нещо, което е решил, че иска да притежава.

Слави Трифонов не се разделя с патерицата в дясната ръка. От години той има проблем с крака и трудно се придвижва, като му е невъзможно без помощни средства. Затова и на включванията му по телевизия 7/8 той винаги е седнал на стола зад бюрото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар