Късната любов на Венсан Касел

Късната любов на Венсан Касел
Гласувайте за статията

Венсан Касел и половинката му Тина Кунаки отпразнуваха третата годишнина от сватбата си. Двамата изглеждат по-влюбени от всякога и може би затова отбелязаха повода в социалните мрежи със серия от снимки, на които се прегръщат. Съдейки по кадрите, май двамата не се отделят един от друг.

Преди да си кажат „да“ в края на август, 2018 г., Венсан и Тина имат двегодишна връзка. „Истината е, че не съм търсила определен човек в живота си. Когато срещнах Венсан, тъкмо се бях разделила с приятеля си след тригодишна връзка и сърцето ми беше разбито. Изобщо не бях отворена за любов. Но когато се пресякоха пътищата ни, веднага разбрах, че това е той, моята съдба!

За Венсан това е втори брак. Актьорът има 14-годишен брачен съюз с Моника Белучи, от която има две дъщери – Дева и Леони.

Когато през лятото на 2018 година Тина стана г-жа Касел, той даде откровено интервю пред Vanity Fair, в което сподели, че никога не е мислил, че ще се ожени, още по-малко си е представял брак с жена, по-млада от него с 30 години.

Често хората се разделят, защото всичко се обърква – те просто забравят какво ги е свързвало. Аз се опитам да задържа тъкмо това, което ни свързва“, казва Тина.

 

 

Цитирано по сп. Ева 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар