18 години любов

18 години любов
Гласувайте за статията

Джей Зи и Бионсе определено издържа проверката на времето, а както знаем, в Холивуд бракът не вирее особено добре.

Тя е на 18 години, когато го среща и вижда в негово лице бъдещия си съпруг. Сега е на 39 години, двамата са щастливи родители на три деца, имат статута на „power couple“, а музикалната им кариера е толкова впечатляваща, че и нищо да не сътворят повече, вече са си гарантирали мястото в залата на славата.

Последната новина около двамата е, че са новите рекламни лица на Tiffany & Co. в кампанията им About Love. Виждаме ги във фотосесия, в която акцентът е както върху успешния им съюз, така и върху безценните бижута на бранда.

В тази връзка, ето нещо, което Джей Зи не би могъл да даде на Бионсе – прословутият жълт диамант на Tiffany & Co., който виждаме в една от снимките върху певицата.Тя е едва четвъртият човек, имал честта да го носи. За последно Лейди Гага бе с него на Оскарите през 2019 година. Одри Хепбърн пък е с него за фотосесия във връзка с филма й „Закуска в Тифани“ от 1961 година.

Диамантът е общо 128.54 карата и е безценен. Открит е в Южна Африка преди 140 години от създателя на Tiffany & Co. . Чарлс Луис Тифани.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар