Никол Кидман вярва в чудесата и късмета

Никол Кидман вярва в чудесата и късмета
Гласувайте за статията

Сериалите, които напоследък Никол Кидман – „Големи малки лъжи“ и „Отмяната“ – се превърнаха в едни от най-гледаните заглавия в стрийминг платформата HBO GO, сега актрисата участва в друг, вече много очакван сериал – Nine Perfect Strangers, зад който стои друг стрийминг гигант, Amazon Prime.

Никол Кидман отново е сред най-желаните и най-търсените актриси, но вече повече от 10 години тя се е погрижила да не разчита само на поканите на други продуценти. През 2010 г., когато е на 44 години, Никол създава продуцентската си  компания Blossom Films, за да създава филми, разказващи женски истории – филми, които жените искат да гледат и в които тя самата ще има истински вълнуващи и интересни роли.

В скорошно интервю звездата, която предпочита да живее не в Холивуд, а в родната Австралия, за да е близо до 81-годишната си майка, разказва, че още когато навлязла в 40-те си години, холивудски продуцент й подсказал, че трябва да се настрои за това, че каквото било-било и вече едва ли някой ще я потърси за нещо сериозно.

Точно тогава – на 41- годишна възраст – тя ражда дъщеря си Съндей Роуз. Това е почти чудо, тъй като лекарят казва на нея и съпруга й Кийт Ърбън, че шансът да имат дете заедно е около 1%.

Днес първородната дъщеря на Кидман и Ърбън, е на 13, а по-малката, Фейт Маргарет, износена и родена от сурогатна майка, е на 11. Таблоидите често спекулират с информация относно връзката й с 28-годишната Бела и 26-годишния Конър, които актрисата осинови, заедно с бившия си съпруг Том Круз.

Никол признава, че и двамата официално са й забранили да ги споменава публично в какъвто и да било контекст. „Те направиха своя избор и се отдадоха на сциентологията. Аз като майка мога само да ги обичам.“

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар