Вики от „Мастило“ пусна роклите си на разпродажба!

Вики от „Мастило“ пусна роклите си на разпродажба!
Гласувайте за статията

Вики от „Мастило” реши да се отърве от старите си дрехи, като ги продаде на свои фенки. Певицата извади на показ в социалните мрежи голяма част от летния си гардероб, дефилирайки с него по време на своята лятна ваканция в Царево. Сред дрехите, които обяви за продан през профила си в инстаграм, бяха три комплекта, състоящи се от панталон и горна част, три рокли, три чифта бански костюми и шапка.

Изпълнителката не пропусна да спомене марките на тоалетите си, повечето от които бяха в най-малкия размер, произвеждан от модните къщи. За едната от роклите обяви, че е „купена във Виена за стотици левове”. Въпреки че е дала доста пари за дрехите, с които се раздели, основната част от цените, които поиска за тях, беше около 20 лева. Обяснимо, бързо се намериха желаещи да ги купят. Освен дрехите си, Вики продаде и една кошара за игра на бебета, останала от децата й.

Звездата се пошегува, че импровизираното дефиле е единственото модно ревю, в което е участвала в своя живот. И обясни, че човекът, който го снима, е нейният брат. В „ревюто” се включиха и двете й дъщери, на които очевидно им бе интересно да дефилират заедно с майка си. Вики обеща скоро да предложи и дрехи, подходящи за есента и зимата.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар