Лолита на Гришо на парти ала „Сексът и градът“!

0

Лолита Османова си спретна обяд с приятелки в Ню Йорк ала „Сексът и градът“. Компания на 28-годишната половинка на Григор Димитров правиха само тенис съпруги и техните деца, а снимките oт събитието бяха озаглавени „Първи женски брънч за годината“.

Веселата групичка избра за целта италианския ресторант „Бела Блу“. Освен Лола имаше още една рускиня Дария, която е омъжена за втория в света Даниил Медведев. Двамата са комшии на Османова и Димитров в Монако, какъвто е и случаят с Давид Гофен (бел) и приятелката му Стефани Тучито, също присъствала на брънча. На него Франция бе представена от Сюзьн Шарди със сина си от Жереми Стоун, както и от Клеманс Пуй със 7-месечната си дъщеричка Роузи от Лука.

По-късно Лолита отново имаше повод да се наконти, защото беше изведена на вечеря на свещи oт любимото си момче. Григор, който стартира снощи на US Open, даде обширно интервю пред сайта на АТР на тема мода. Той довери, че един от любимите им дизайнери е Рик Оуенс, пише „Телеграф“.

„Прави много бохемски, отпуснати дрехи. Винаги съм се вдъхновявал от него, защото климатът в Европа е по-различен, отколкото в Щатите. Зимата понякога е много дълга, а преди това имаме хладна есен, така че нерядко се налага да носим многопластови тоалети. Вече нямаме възможност да ходим по ресторанти толкова често, колкото преди, така че през повечето време облеклото ми е доста семпло и непретенциозно.

Докато съм в Ню Йорк, се обличам пo-съвременно. Не се хвърлям от едната крайност в другата. Проправям си собствен път.“ 30-годишният хасковлия сподели, че най-много обича да пазарува в Лондон и Лос Анджелис. За един обичаен ден той би избрал кецове, на които винаги е бил фен, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.