Шампионката Ивет Горанова се пусна по бански! (виж я тук)

Шампионката Ивет Горанова се пусна по бански! (виж я тук)
Гласувайте за статията

Ивет Горанова се пусна по бански!

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова накара всички ни да се гордеем по време на игрите в Токио, където извоюва златен медал. 21-годишната красавица от град Долна Митрополия все още търси голямата си любов.

Ивет Горанова

Ивет Горанова се пусна по бански

Тя показа невероятно тяло на плажа в Кранево. За първи път „бьлгария Днес“ се добра до нейна снимка само по бански. Кадърът е запечатан по време на лагера на Горанова е черноморското село, недалеч от Балчик.

На нея златното ни момиче позира с младата надежда в акробатиката Милица Смоленска от клуб ЦСКА. Ивет изумява с перфектна фигура, облечена в черен бански.

Неизменно на лицето й грее нейната специфична усмивка с трапчинки на бузите. Зад Горанова е нейният треньор Ангел Ленков.

В момента шампионката от Токио и нейният наставник са гостлектори на 10-ия Международен летен лагер по карате 3 Кранево.

След невероятния успех на олимпиадата тази година в него участват близо 500 каратеки. Горанова се готви за световното първенство в Дубай.

Преди това тя прекара лятната си почивка на ръкава Ситония в Гърция. Отпразнува златния си медал с лудо чалга парти в популярна фолкдискотека в Студентски град.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар