Новият Мистър България тръгва след Мария Бакалова! (виж тук)

Новият Мистър България тръгва след Мария Бакалова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Новият Мистър България иска да е като Мария Бакалова!

Актьор е новият Мистър България. Виктор Русинов разби конкуренцията и грабна праза за най-красив и очарователен нашенец. Журито, в което бе и Андреа, единодушно избират софиянеца за победител. Водещ на церемонията е половинката на Енджи Касабие – Рабих ел Зейн.

Мария Бакалова

Новият Мистър България иска да е звезда като Мария Бакалова

Церемонията се проведе в понеделник вечер в курорта Златни пясъци. За пръв път в историята финалът на конкурса е на различно място от София.

Русинов е на 22 години. Доскоро активно се занимава със спорт. Виктор е бил национал по плуване. Новоизлюпеният Мистър България е истински мачо. Има тяло на Аполон. След като излиза от басейна, се насочва към киното.

Учи „Кино и телевизия“ в Нов български университет. Русинов вече е участвал в няколко чужди продукции, снимани у нас. Голямата му мечта е да пробие в Холивуд. „Искам да продължа пътя, проправен от Мария Бакалова и Димитър Маринов“, споделя Русинов.

Новият Мистър България е активист. Редовно участва в инициативи за опазване на природата и развитие на екотуризма. Мачото вярва, че можем дa направим родината още по-хубаво място.

„Пътувам много, ала най-много обичам да се завръщам в България. Защото вярвам, че Господ е дарил страната ни с парченце от рая“, казва още Русинов. С успеха си на конкурса новият Мистър България ще има още по-голям шанс да пробие в световното кино.

Петима от участниците, включително Русинов, са избрани да участват в продукции на гиганта „Дисни“, които се снимат у нас, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар