В този дом живее любовта

0

Двойката е една от най-стабилните сред знаменитостите, вече почти 40 години те са заедно макар и без да са подписвали брак.

През 60-те години младият Кърт Ръсел подписва договор с „Дисни“ за 10 години и се превръща в една от най-големите звезди на студиото в този период. Точно по това време се среща с любовта на живота си… макар тогава да няма представа, че е така. Голди Хоун, също като Кърт, работи за „Дисни“, но като танцьорка. Двамата се срещат за пръв път докато снимат мюзикъла „Единствената и неповторима истинска оригинална семейна група“ през 1966 г. Тогава не го знаят, но след това ще прекарат по-голямата част от живота си заедно.

Техен дом от 2004 година е резиденцията им в Pacific Palisades, Лос Анджелис. Сега пазарната й цена е $7.25 милиона долара, въпреки че закупуват имението за 4 милиона.

 

 

 

 

 

 

Домът им е просторен, с площ около 2000 кв. м и има 5 спални, включително и двуетажен самостоятелен апартамент за гости, 5 бани и напълно достатъчно място за цялото семейство.За атмосферата на дома им допринасят многото капандури, като декорът на цялата къща е издържан в бохо и шаби-шик, напълно съответстващ с идеите за готин калифорнийски дом.

 

Цитирано по сп. ladyzone.bg

и сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.