Венеция събира знаменитостите

Венеция събира знаменитостите
Гласувайте за статията

Започна 78-ият филмов фестивал във Венеция, който ще приключи на 11 септември. В конкурсната програма участват 21 филма, пет от тях са италиански. Плеяда от звезди се събра на церемонията по откриването на филмовия фестивал във Венеция. Той стартира с филма „Паралелни майки“ на испанския режисьор Педро Алмодовар с участието на Пенелопе Крус.

Организаторите се надяват, че строгият протокол за безопасност ще помогне 11-дневният филмов маратон да протече безпроблемно. Киносалоните работят с половин капацитет. Стена блокира гледката към червения килим, като целта беше да се осуети струпването на много хора, желаещи да получат автограф, пред Двореца на киното.

 

 

 

 

 

 

Въпреки това по червения килим знаменитости показаха блясък и стил и с радост позираха пред фотообективите.

Нека се насладим на малко хубави кадри и на куп любими лица, сред които и момичето на България – Мария Бакалова. Наградите на кинофестивала във Венеция ще бъдат раздадени на 11 септември. Организаторите се надяват, че строгият протокол за коронавирус ще помогне да се запази безпроблемният 11-дневен филмов маратон. Театрите работят с половин капацитет, а стена блокира гледката към червения килим, за да спре тълпите, които искат да получат автограф. За да присъстват на прожекциите, са необходими маски за лице и здравен паспорт – или отрицателен тест за COVID

 

Цитирано по – nova.bg;

www.tvevropa.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар