Забрави ли Джан Яман Турция?

Забрави ли Джан Яман Турция?
Гласувайте за статията

Снимките на тази поредица все още не са започнали

Мнозина се питат забрави ли известният турски актьор Джан Яман за родината си.

Запознати издават, че актьорът е напуснал родината си заради нов проект.

Преломната точка в живота на популярния актьор разбуни феновете му.

Джан Яман

Снимките на тази поредица все още не са започнали

Много критици наричат участието му в телевизионния сериал „Свободен дух“, „успехът, който той все още не е успял да повтори“. След този сериал продуцентите започнаха да се редят на опашка за него с предложения за сътрудничество.

Всички фенове на Джан Яман знаят, че след не съвсем неуспешната поредица „Мистър грешка“ той реши да гради кариера в чужбина. Сега турският е в Италия. Той планира да участва в два мащабни проекта там, един от които е сериалът „Сандокан“ по романа на Емилио Салгари.

Снимките на тази поредица все още не са започнали. Това, което вече стана известно е, че актьорът ще бъде ангажиран със снимките в продължение на поне пет години. Италианските медии съобщиха, че „Сандокан“ е дългогодишен проект. Той включва и музикални и други вариации. Така става очевидно, че Джан Яман няма да се върне в Турция през следващите години, освен ако не прекрати договора, пише retro.bg.

Припомняме, че преди време стана ясно, че италианската изгора на Джан – Дилета Леота го е заменила. За момента обаче не е ясно кой е заместникът му. Актьорът дори й предложи брак със самолет в центъра на Рим, но очевидно нещата помежду им не са потръгнали гладко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар