Принцеса Даяна, такава, каквато не я познаваме…

0

Охраната на принцесата била ужасена

Оказва се, че в действителност покойната принцеса Даяна, е била много по-различна от това, което всички ние сме виждали.

Когато мислите за лейди Ди, първото нещо, което ви идва наум вероятно е образът й на истинска аристократка, изпълняваща задълженията си. Едва ли има някой, който да не е наясно, че всяко нейно действие е било планирано.

Принцеса Даяна обаче доста често решавала да се отклони от протокола. Понякога действала безразсъдно, а действията й нямали никаква логика. Охраната на принцесата била ужасена.

Даяна
Охраната на принцесата била ужасена

Ето и няколко случая, за които обществото не знае:

Нощен клуб
Лейди Ди била приятелка с Фреди Меркюри, който както всички знаем бил крайно екстравагантен. Веднъж, след официален прием, Даяна разбрала, че Фреди и компанията му ще продължат забавата в нощен клуб. Тя решила да не пропуска подобна щуротия и убедила музикантите да я вземат със себе си. Дори се облякла като мъж, за да не бъде разпозната.

Полицейското управление
Даяна била на моминско парти, където трябвало да бъде със специален костюм. Всички дами заложили на полицейски униформи.
Принцесата на Уелс успяла тайно да напусне Бъкингамския дворец. С нейна приятелка тръгнали по улиците на Лондон, но се натъкнали на жрица на любовта. Двете решили да се пошегуват, че ще арестуват блудницата и да й почетат морал. Вместо това обаче за малко самите те да се окажат в ареста.

Скок от втория етаж в преспа сняг
Изглежда, че понякога принцеса Даяна е била крайно безотговорна.
Веднъж, когато била на почивка в Австрия, принцесата решила да се разходи из града през нощта. Проблемът бил, че вратите на хотела били заключени, но и това не я спряло. Тя отворила прозореца и се хвърлила в снежна преспа от втория етаж.

Разходка из минно поле
Може би тази постъпка на принцеса Даяна е най-безразсъдната. Принцесата на Уелс беше върл противник на противопехотните мини. По време на посещението й в Ангола, Даяна преминала през минно поле, за да демонстрира познанията си.
Разбира се, принцесата била с бронежилетка. Подобна разходка обаче е меко казано опасна, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.