Киану Рийвс вече на 57

Киану Рийвс вече на 57
Гласувайте за статията

Киану Рийвс е сред най-странните звезди и има живот по-интересен и от филм. Хем има визията на лошо момче, хем е един от най-непретенциозните и тихи холивудски знаменитости. Всичко го харесват, защото е внимателен, щедър, фин човек.

Животът му не е бил лесен и много хора на негово място биха рухнали под тежестта на изпитанията и трудностите. Роден е в Бейрут, но е отгледан в Торонто. Баща му напуска майка му, когато той е само на 2 години. Впоследствие е осъден за трафик на хероин. Майка му се омъжва още три пъти, което е причина непрекъснато да се местят.

През декември 1999 година тогавашната му приятелка Дженифър Сайм ражда дъщеря им Ава, но бебето така и не проплаква. Оказва се мъртвородено. 18 месеца по-късно половинката му Дженифър загива в автомобилна катастрофа. „Скръбта променя формата си, но никога не свършва“, казва Киану Рийвс. Той се бори със скръбта и демоните си далече от светлините на прожекторите и медийните скандали.

В сравнение с демонстриращите висок стандарт на живот холивудски знаменитости, Киану Рийвс води изключително скромен живот. Чак през 2003 година се сдобива със собствена къща.

В момента се радва на щастлива и дългогодишна връзка с художничката и визуален артист Александра Грант, която е на 48 години. Запознават се през 2010 година покрай общата им работа за книгите от серията Ode To Happiness and Shadows.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар