Бомба: Алекс Петканова бременна с второ?! (още подробности)

Бомба: Алекс Петканова бременна с второ?! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Петканова показа наедряло коремче!

Алекс Петканова сподели нова снимка в Инстаграм, с която предизвика редица коментари и въпроси. На снимката тя е в компанията на Даниел Петканов и детето им, позирайки по халати и тримата.

Алекс Петканова

Бременна ли е Алекс Петканова?!

Това, което обаче направи впечатление, е коремчето на Петканова, което изглежда по-голямо. Много потребители питат Алекс дали е бременна, а други направо поздравяват младото семейство за втората рожба.

Истината обаче е, че е напълно възможно да става въпрос просто за оптична илюзия и поза, а не за бременност. Сигурни сме, че ако Алекс е бременна, то тя ще съобщи новината доста по-грандиозно и ще се постарае всеки детайл да е изпипан.

Някои фенове на семейството пишат, че по-скоро става въпрос за „малко преяждане“, а не за втора бременност. На този етап нито Алекс, нито Дани са коментирали слуховете, породени от снимката, но ако се окажат истина, то всички биха се радвали много за тях.

Иначе наскоро двойката бе на ваканция в Италия, където не бяха сами, а със Сашо Кадиев и новата му приятелка Ивелина Чоева, с която вече не крият любовта си.

Източник: vbox7

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар