Лоренцо на Софи Маринова показа гаджето, не иска сериозни връзки! (виж тук)

Лоренцо на Софи Маринова показа гаджето, не иска сериозни връзки! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лоренцо на Софи Маринова не иска да се обвързва сериозно!

„Нямам нужда от сериозна връзка, млад съм още!“. С тези думи Лоренцо на Софи Маринова обяснява решението си да не се посвещава на една жена.

Софи Маринова

Лоренцо на Софи Маринова иска да си живее живота

Той илюстрира казаното със снимка в социалните мрежи, а клюките след кадъра го обвързват сериозно с избраницата му. Гаджето на Лоренцо и самият той се виждат в гръб.

Въпреки че твърди, че няма и не иска сериозна връзка на този етап, синът на Софка определя приятелката си като своята кралица. Лоренцо добавя и корона върху главата на своята мистериозна мацка.

Загадка остава и откога двамата са заедно и дали това наистина е връзката и може да бъде наречен сериозна, или е поредната забежка на младока. Синът на Софка до момента е афиширал една-единствена връзка.

С тогавашната си приятелка той се задържа едва няколко месеца, след което реши че иска да си поживее. Майка му Софи Маринова неведнъж е признавала, че Лоренцо е свободен да прави каквото си иска и тя не му се меси.

Неотдавна пред вестник „България Днес“ Лоренцо шеговито призна надеждите си: „Дано да нямам любовния живот на мама“.

Не е тайна, че драмите в живота на Софка винаги се въртят около мъж. След оплетените и връзки с бащата на Лоренцо и после с доведения му брат Софчето пристана на Гринго с когото се разведоха малко след като се ожениха. Няколко месеца след това отново се събраха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар