Актрисата Кейли Куоко се развежда

0

Кейли Куоко и съпругът й Карл Кук обявиха, че се развеждат. „Въпреки голямата ни любов и уважение един към друг, осъзнахме, че пътищата ни са ни отвели в противоположни посоки – заявиха те. Добавиха, че биха предпочели да запазят този аспект от личния си живот за себе си. И увериха, че не изпитват нито гняв, нито враждебност един към друг.

Документите за развод в подала звездата от сериала „Теория на големия взрив“ Куоко в съда в Лос Анджелис. Двамата със съпруга й, който е състезател по конен спорт, се запознаха през 2016 г. няколко месеца след развода на актрисата с тенисиста Райън Суитинг и се сгодиха на следващата година. Сключиха брак през 2018 г. с елегатна церемония в конюшни в Калифорния. Заживяха заедно едва през 2020 г. заради пандемията. Преди това кариерата на Кейли и състезанията на съпруга й, син на милиардера Скот Кук, ги принуждаваха да са разделени през повечето време.

Кейли Куоко е сред най-високоплатените телевизионни актриси благодарение на участието си в дванайсетте сезона на сериала „Теория за Големия взрив”. Нов етап в кариерата й отбеляза номинацията й за Златен глобус за участието й в сериала „Стюардесата“, на който е продуцентка.

 

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.