Хю Грант да си многодетен родител на 60 +

Хю Грант да си многодетен родител на 60 +
Гласувайте за статията

Иска ми се да бъда млад баща в тялото на възрастен човек. Да, вече съм на възраст и затова е трудно. Но си струва. Да имаш семейство е толкова хубаво и го разбрах чак сега“, признава Хю Грант, който днес става на 61 години.

„Сбърках за брака. Нямах правилна представа за него. Не исках и деца. Въртях очи с досада, когато някой повдигнеше тази тема. Всички ме убеждаваха, че просто не разбирам и, знаете ли, наистина не разбирах“, допълва той. 

Почти през целия си съзнателен живот той отричаше брака, семейството и определено не беше склонен да приеме ролята на баща. След като мина 50-те обаче нещо се случи с Хю Грант и той преобърна напълно представите си брака и децата.

Актьорът е на 51 години, когато се ражда първото му дете, което явно не е било планирано. То е от Тинглан Хонг – служителка в престижен китайски ресторант, в която се влюбва. На следващата година – през 2011-та, става баща за втори път, но от друга жена – настоящата му съпруга Анна Елизабет Ебърстийн, която е телевизионен продуцент и е почти с 20 години по-млада от него. След това обаче пак се връща при Тинглан Хонг, която през 2013 го дарява с още едно дете.

И, не, заплетеният сюжет не свършва да тук. Защото в крайна сметка актьорът осъзнал, че все още обича Анна и приключва отношенията си за пореден път с Тинглан, завръщайки се в обятията на продуцентката. Британските медии изписваха стотици редове за връзките на Грант, особено след като Анна впоследствие го дари с четвърти и пети наследник. Така в рамките на шест години Хю Грант стана баща на пет деца. А през 2018 година се ожени за Анна. На 57-годишна възраст той се убеди, че да си заклет ерген не е толкова хубаво, колкото да си семеен мъж с пет деца.

 

Цитирано по сп. Ева 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар