Тита стана пластмасова като копие на Гери-Никол! (още подробности)

Тита стана пластмасова като копие на Гери-Никол! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тита замяза на тунингованата Гери-Никол!

Като две капки вода са станали Тита и Гери-Никол. Двете певици трудно могат да бъдат различени. Почитателките на пищната изпълнителка са възмутени от промените, които предприема любимката им.

Тита

Тита замяза на Гери-Никол

Новата й визия вече няма и следа от „наивното момиче“, както пее Тита в една от първите си песни. Въпреки че няма нито една корекция по себе си, Тита коренно се различава от това, което бе преди няколко месеца.

Прическата й е досущ като на колежката й Гери-Никол. Цветът е идентичен с този на Яката Дупара, пише вестник „България Днес“.

Облеклата, които носят са едно към едно- къси рокли с доста ексцентричен вид. А тежкият грим, който Тита вече слага на лицето си е характерен за варненската фурия. Двете бръмчалки дори не могат да бъдат разпознати от феновете си, признават те.

„Защо си се променила така, Тита? Толкова хубаво момиче беше, сега не мога да те разпозная сред всички еднакви певици. Много пластмасова стана, а беше естествена и земна. Защо се направи да приличаш на Гери-Никол? Ужас!“, казва един от привържениците на Тита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар