Деси Радева блесна с колие за 500 лева на концерта на Пласидо Доминго

0

Деси Радева се окичи с колие за 500 лева!

Деси Радева е разтурила приятелството си с топдизайнерката Невена Николова, която я обличаше за специални поводи години наред.

Моделиерката създаваше поръчкови тоалети за първата дама, които разбунваха духовете със скандално високите си цени от порядъка на 5 до 10 хиляди лева.

Деси Радева
Деси Радева с колие за 500 лева

Съпругата на президента и Николова работеха дистанционно, тъй като дизайнерката отдавна се е установила в Лондон, а тоалетите Радева ходеше да мери, одобрява и взема от бутика на Невена до НДК.

Преди дни обаче дизайнерката сподели, че вече не работи с Деси. Тя не пожела да разкрие подробности около разтурянето на дружбата им,

но и с неохота отговори на въпроса дали все още има отношение към стайлинга на президентшата.

„Не съм я обличала напоследък, но мисля, че случаят е ясен в медийното пространство. Не искам да поставям моето мнение като ултиматум.

Свободен избор на всеки е да реши дали да бъде професионално посъветван или не“, отсече Невена.

Веднага след краха на отношенията им, Радева се завърнала към услугите на бизнес дамата Илиана Алипиева, собственичка на някои от най-скъпите бутици в София и вносител на редица световни дизайнерски марки.

На концерта на Пласидо Доминго и Соня Йончева миналата седмица, Деси се появи с тоалет, закупен точно от бутик на Алипиева. Тя бе облечена в червена рокля с дължина до коляното и дълъг ръкав на не толкова популярната марка „Пени Блек“, която струва 410 лева.

Тоалетът Радева беше съчетала с колие на Сваровски, струващо 500 лева, пише сайтът Ретро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.