Петър от Фермата пак е пилот, но остана без любима жена! (още подробности)

0

Петър от Фермата отново на самолета!

Сам, но върнал се на мечтаната работа, е пилотът Петър от Фермата. Здравенякът, по когото всички мадами въздишаха, отново е започнал работа по специалността си. Петър пак управлява самолет от няколко месеца.

Петър от Фермата
Петър от Фермата се върна на самолета

Авиаторът е бил нает на работа след като повече от година бе аут от професията си заради ковид пандемията. Петър вече е управлявал полети до редица европейски страни. Само за последните две седмици той е бил на борда на самолети, летели до Варшава, Истанбул и други градове.

Именно спирането на редица полети бе причината Петър да влезе във Фермата. Той се впуска в риалити формата, за да спечели голямата награда от 100 бона и така да има пари, с които да изплаща текущите си кредити.

Въпреки, че в професионален план му потръгва отново, в личен нещата не са розови. По информация на вестник „България днес“ Петър се е разделил с Антония. Двамата се залюбиха едва след края на шоуто.

Връзката им бързо се задълбочи, ала нещата в последните месеци не се развиват по мечтания и за двамата сценарий и те се разделят.

Двамата бяха заедно по-малко от година. Въпреки, че всички им предричаха светло бъдеще, тежките им характери натежаха и в крайна сметка връзката им се разпадна.

Двамата вече са изтрили общите си снимки от социалните мрежи и не се появяват заедно на последните събирания на участниците от миналия сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.