Бившият на Ели Гигова има таен син, Димитър Тодоранов зарязал майката още в началото! (виж тук)

Бившият на Ели Гигова има таен син, Димитър Тодоранов зарязал майката още в началото! (виж тук)
Гласувайте за статията

Димитър Тодоранов има син от мимолетна авантюра!

Бизнесменът Димитър Тодоранов, известен като организатор на част от концертите на Лили Иванова, крие таен син.

Димитър Тодоранов

Димитър Тодоранов с таен син

Един от най-желаните ергени у нас става баща преди 4 години, но умишлено не дава гласност на щастливото събитие. Милионерът не живее с детето и неговата майка, а най-любопитното е, че с нея никога не са имали връзка. Аферата им е мимолетна, но от нея се ражда малкият Габриел.

Дори появата на детето не събира под един покрив двамата родители, дори напротив. Отношенията им са обтегнати, а комуникацията рядка, заради което Тодоранов не прекарва много време със сина си.

Първоначално той приема тежко ситуацията. Преди две години обаче, след сериозно духовно преживяване, променя начина, по който гледа на живота. Заминава за Перу за мистична церемония с южноамериканска отвара, която се нарича аяуаска.

Тя поражда желание за промяна на съзнанието с цел пречистване от всички негативни енергии. Благодарение на преживяванията си там той преосмисля личния си живот и осъзнава, че трябва да приеме събитията каквито са, без да се опитва да ги променя.

Убеждава се, че трябва да се радва, че има син, а не да се обвинява за минали събития. Към днешна дата Тодоранов има жена до себе си, която не е майката на сина му.

Самият той е известен с любовните си афери в миналото, една от които е с Ели Гигова. Двамата се влюбват бързо, но и бързо бизнесменът осъзнава, че не може да се раздели с бохемския си начин на живот, който Гигова не одобрява. Двамата се разделят със скандал, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар