Родните ВИП-персони, които луднаха по филъри и ботокс! (виж тук)

Родните ВИП-персони, които луднаха по филъри и ботокс! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Родните випове откачиха по филъри и ботокс!

Ако преди години имаше бум на поставянето на силикон, сега всички звезди прибягнаха до филъри и ботокс. Посещенията при естетичния дерматолог се превърнаха като посещение при фризьор – случват се все по-често и не минават без стори в Инстаграм.

филъри и ботокс

Випове луднаха по филъри и ботокс

Ако преди основно жените се славеха с пластичните си корекции, днес мъжете посещават дерматолозите наравно с тях. Всяка звезда си има свой любим дерматолог и сякаш се надпреварват кой по-често го посещава.

Разбира се, любимото място веднага се отразява с благодарствени публикации, че даже и така популярните игри “giveaway”.

Сред процедурите, за които ни информират, са филъри и ботокс, а в последно време забелязваме все повече звезди с промяна в брадичката. Изглежда, че освен скулите, звездите са полудели и по по-издълженото лице и “Jawline”.

Оказва се, че тези посещения са се превърнали в задължителна част от живота на звездите, които при първа възможност посещават своите лекари. Дори кралят на попфолка Азис е сред мъжете, които не крият, че се подлагат на разкрасяващи процедури.

Преди време той публикува видео, на което известната д-р Петрана Каляшева му бие филъри в гърдите, за да подсили окосмяването му. В едно от последните му сторита се личи, че това не е единствената процедура, която си прави.

Не сме изненадани предвид близкото му приятелство със Светлана Гущерова, която от години не спира да ни информира за посещенията си при любимата дерматоложка на звездите.

Интересното обаче е, че независимо от слуховете за разярилата се наскоро война между Светлана и плеймейт 2019 Михаела Тодорова, и двете изкусителки публикуват всяко свое посещение при известната дерматоложка. В профила й виждаме и други известни пациенти, сред които са Галин, Фики и Яница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар