Фики го направи! Боцна се срещу Ковид

Фики го направи! Боцна се срещу Ковид
Гласувайте за статията

Сред имената на изпълнителите, които се боцнаха, се открояват тези на Фики и Галин!

Синът на Тони Стораро сподели кадър от процеса и призова повече хора да последват примера му, за да може нощните заведение съвсем скоро да отворят врати. Семейство Стораро дълго време подценяваха пандемичната ситуация, Тони дори ходи на протести срещу мерките. След това обаче вирусът достигна и самите тях. Тони Стораро, снаха му и дори внукът му карат вируса по-тежко и стигат до болница. Именно това стимулира Фики да си постави ваксина. Талантливият певец се надява повече фенове да направят същото.

Галин също разкри, че си е поставил първа доза от ваксината на „Пфайзер“. Макар да беше сред най-големите противници на мерките и дълго време считаше, че вирусът не е толкова опасен, колкото го изкарват, самият той премина към единственото решение да се ваксинира.

„Има много болни хора в момента и трябва да се ваксинираме при всички положения, няма друг начин. Аз също поставих своята първа доза“, споделя мнението си Галин. Самият той преболедува вируса още в началото на пандемията. „Досега имах антитела и доскоро не мислех за ваксина. Но вече нямам и си сложих“, допълва певецът.

Соня Немска също се включи във ваксинационната кампания и постави своята доза. Попфолк певицата не разкрива с ваксината на коя компания е решила да се предпази от вируса.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар