Григор Димитров подпали мрежата със секси фотосесия! (още подробности)

0

Григор Димитров с гореща фотосесия!

Григор Димитров се завърна както само той умее. Направи го и на корта, и в сърцата на многобройните си почитателки със стилна черно-бяла фотосесия.

Григор Димитров
Григор Димитров смая със секси кадри

Гришо публикува снимки, на които е гол до кръста и с ракета в ръка. Българският спортист демонстрира идеална форма и тяло, с което може да съперничи на португалския футболист Кристиано Роналдо.

CR7 също обича да се снима по мускули, но поне на любовния фронт Димитров изглежда по-напред от него. Фотосите на Григор набързо събраха десетки хиляди харесвания и интересни послания.

„Имаме нужда от повече такива твои кадри“, пише последователка на Димитров в Инстаграм.

За съжаление на дамите, които въздишат по българския тенисист, той продължава да бъде щастливо обвързан с богатата наследница Лолита Османова. Двамата са сред най-атрактивните светски двойки в княжеството.

Световните спортни агенции коментират завръщането на Димитров към тренировки на корта, отбелязвайки, че това се случва за първи път от доста време. Заради контузията в лявото стъпало, която го принуди да се откаже от мача с Алексей Попирин във втория кръг на „Ю Ес Оупън“, бившият №3 не е играл.

Сега Гришо отновo е на корта, редувайки тениса с плуване. По програма през следващата седмица Димитров трябва да участва в турнир в Сан Диего (САЩ). Състезанието съвпада с нашия Sofia Open в зала „Арена Армеец“.

Вероятно заради контузиите, които все по-често са негов спътник, в редките си, но откровени интервюта Димитров говори и за мрачната страна на елитния тенис.

„Спортистите рискуваме много, като всеки ден прекрачваме физическите и психологическите си граници“, споделя българинът.

„Мисля, че има погрешно схващане сред мнозинството от хората за нас. Те често не разбират, че това, което изглежда като добър и бляскав живот, всъщност изисква ежедневно да влагаш всичко от себе си.

Явно това е нещо, което истински могат да разберат само професионалните спортисти. Тези, които го изпитват на гърба си.“

А за почитателите на Гришо остава да му стискаме палци при скорошното завръщане на корта. И да се надяваме отново да радва България с добра игра и трофеи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.