Ева Веселинова с нов дом!

Ева Веселинова с нов дом!
Гласувайте за статията

Ева Веселинова се уреди с чисто ново жилище, въпреки че вече цяла година е официално безработна. Докато отглежда двете си бебета-близнаци, бившата „господарка на ефира” е успяла не само да се сдобие с имота, но и да му направи основен ремонт. Сега най-голямата й грижа е в какъв цвят да боядиса стените на хола и кухнята. С останалото вече е приключила.

Само преди по-малко от месец Ева обяви, че това лято прави ремонт. Всички решиха, че младата майка на близнаци иска да обнови жилището, което обитава заедно с порасналото си семейство. Оказва се обаче, че истината е доста по-интересна. Голямото семейство подготвя голям апартамент, в който иска да се пренесе в най-близко време. Това разкри самата Ева. Ремонтът всъщност тече не от месец или два, а от много по-дълго време и вече е на финалната права. Веселинова е избрала мебелите за кухнята, готова е и със спалнята, но се чуди в какви цветове да боядисат стаята, в която са поместени холът, кухнята и трапезарията.

Става въпрос за просторно общо помещение с обособени в него кътове за готвене, хранене и почивка. Това издава, че жилището най-вероятно е от типа „ново строителство”, тъй като в апартаментите, строени преди години, холът и кухнята обикновено са разположени в отделни помещения. Младата майка реши да се допита до своите фенове за цвета на въпросното помещение, като преди това им обясни какви са мебелите в него. „Мебелите в кухнята ще са перлено бяло с дървен плот, настилка – естествен дъб”, обясни тя.
Проверка на „Уикенд” показа, че най-евтиният дъбов паркет върви по 50 лева на квадратен метър, ако е на промоция. Паркетите с добро качество се продават срещу повече от 100 лева на квадрат. Очевидно Ева и нейният любим, чиято самоличност тя упорито отказва да разкрие, не са пестили пари в довършителните работи.

Бившата панелистка на Гала вече е успяла за реши проблема с цветовете в родителската спалня и в детската стая. Тя показа на феновете си снимка от спалнята, боядисана в светъл нюанс, който не личи много добре в кадъра. Става ясно обаче, че стаята не само е боядисана, но вече е и обзаведена. Детската стая била в „два нюанса на оранжево – по-наситено и по-млечно. Обичаме топлите цветове. Те се отразяват на душевното състояние и на настроението. Поддържаме усмивката по всякакъв начин”, обяснява Ева.
Тя много хвали майстора, който е направил ремонта в новия й дом. Името му било Киро. „Толкова добри майстори се срещат много рядко! Направи ни най-добрата шпакловка и боядиса стаите перфектно”, твърди блондинката.

Новодомката е официално безработна вече повече от година. Тя направи успешна кариера като репортер в шоуто „Господари на ефира”, а след това – като панелист в „На кафе” при Гала. Но това приключи през пролетта на 2020-а, когато името на Ева отпадна от коментаторския панел на ежедневното предаване на Нова телевизия. Блондинката известно време си търсеше друга работа, но след това забременя с близнаци и реши да се отдаде на майчинството. Децата й се родиха през април – момченце и момиченце. И въпреки липсата на работа материалният статус на майката не само че не падна, както става с обикновените хора в подобни ситуации, но като че ли скочи още повече от преди. Блондинката има доста поръчки за реклами като инфлуенсър.

Едва ли обаче някой вярва, че новото й жилище и цялостният ремонт в него са платени само с парите, които младата майка взима за публикувани в социалните мрежи снимки с продуктово позициониране. Най-вероятно сериозната заслуга е на таткото на двете й деца, когото тя все не се решава да покаже в публичното пространство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар