Ново 20: Мика Стоичкова произвежда водка! (още подробности)

Ново 20: Мика Стоичкова произвежда водка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мика Стоичкова върти бизнес с водка!

Голямата дъщеря на Христо Стоичков изглежда твърдо е решила да се установи за постоянно в родината си, след като години наред живя в Барселона и Маями. Знак за намеренията на Мика Стоичкова е най-новият й бизнес.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова произвежда водка

Футболната наследница е започнала да произвежда водка, която ежедневно рекламира из профилите си в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

Мика споделя, че алкохолната напитка е направена от най-чистата изворна вода от връх Вихрен. Същевременно първородната щерка на Камата менижира и модния му бранд за спортни стоки, който основа миналата есен.

По всичко личи, че Мика няма намерение скоро да се връща във Флорида, където продължават да живеят майка й Мариана и баща й. Припомняме, че именно там тя изживя голямо любовно разочарование покрай раздялата с бащата на дъщеря си – Айкут.

Освен с водка, Мика се е заела и с друго доходоносно занимание – тя разпродава старите си дрехи като за целта дори е създала страница във Фейсбук.

От снимките се вижда, че тоалетите й са перфектно запазени, а повечето са на цени между 20 и 40 лева. Има и по-скъпи, в зависимост от марката, като малка черна рокля се търгува за 170 лв, което си е солена цена за дреха втора употреба, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар