Дизайнерът Том Форд преживя своята голяма загуба

Дизайнерът Том Форд преживя своята голяма загуба
Гласувайте за статията

Партньорът и официален съпруг на дизайнера Том Форд почина на 72-годишна възраст. Ричард Бъкли си е отишъл в дома им в Лос Анджелис, обграден от близките му хора.

60-годишният Том Форд и синът им Александър Джон, който тази седмица ще навърши девет години, са били с Ричард в последните му мигове.

Том Форд е срамежлив 25-годишен асистент, когато през 80-те години среща модния журналист Ричард Бъкли. Трябва му едно возене с асансьора, за да реши, че това е човекът, за когото иска да се омъжи. И след 27 години това вече е факт. Модният дизайнер и дългогодишният му любим сключиха тайно брак в САЩ през 2014 година.Първата им среща е на модно ревю в Ню Йорк през 1986 г. Две седмици по-късно двамата вече са двойка, а месец по-късно живеят заедно. Три години след началото на връзката се сблъскват с първото си тежко житейско изпитание. На Ричард му откриват рак на гърлото. Шансовете да оцелее са минимални. Започват тежка битка, която напук на прогнозите печелят. „Преживели сме доста семейни трагедии. Но те в крайна сметка ни правят по-близки. Защото нещата, през които минавате заедно, правят историята ви богата“ – твърди по този повод Том Форд.

Том Форд

На 23 септември 2012 г. в Лос Анджелис се ражда синът им. Дават му името Александър. Смята се, че е роден от сурогатна майка. Двамата категорично отказват да разкриват повече детайли.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар