Лили Иванова уреди племенничката си в здравното министерство! (още подробности)

Лили Иванова уреди племенничката си в здравното министерство! (още подробности)
Гласувайте за статията

Лили Иванова уреди с чудна работа своята роднина!

Лили Иванова не е обърнала гръб на семейството си. Напук на слуховете, че води вражда с по-голямата си сестра Магда и нейните две дъщери, всъщност помежду им цари мир.

Лили Иванова

Лили Иванова уреди добра работа за племенничката си

Благодарение на уважението, с което примата се ползва навсякъде у нас, тя успяла да уреди една от двете си племеннички на сладък пост към здравното министерство.

Радмила вече била назначена за младши експерт в столичната РЗИ, която е под шапката на Министерството на здравеопазването. Като държавен служител тя получавала добра заплата и бонуси, за да води охолен начин на живот.

Всъщност въпросната дама е една от потенциалните наследнички на богатството на певицата. Още преди години стана ясно, че Лили е подготвила своето завещание и е разпределила спестяванията, имотите и правата върху творчеството между роднините си.

И двете й племеннички някой ден ще получат пай от имането й, но особени пристрастия вечната Амбър имала към Радмила и нейния син Иван. Момченцето, което вече е тийнейджър, от съвсем малко правело дарове на своята баба Лили.

Другата племенничка на Лили – Мария, също има две деца, които се падат внучета на звездата. Вероятно и те ще получат дар от нейното богатство.

Известната със суровия си характер Лили обаче дори не харизала на Мария гарсонирерата в родния й град Кубрат, макар да притежава апартаменти за стотици хиляди в София и Варна.

Преди години двете сключиха договор и Мария плати на леля си сумата, която поискала, за да припише жилището на нейно име, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар