Рич Пол е с Адел

Рич Пол е с Адел
Гласувайте за статията

Певицата Адел пусна своя снимка с Рич Пол, с която реално заяви публично, че двамата наистина са двойка.Той е на 39 години и е един от най-известните спортни агенти в полето на баскетбола. Тоест, няма нищо общо с музиката и шоубизнеса, което понякога е голям плюс по отношение на дългосрочни семейни ангажименти.

Пол е агент на някои от най-известните и богати спортисти като Леброн Джеймс и Антъни Дейвис. Състоянието му се оценява на 46 милиона долара, като през кариерата си той е сключил сделки за над 1 милиард долара за клиентите си.

Слуховете за връзката им са от началото на тази година, но едва през юли месец си позволиха да излязат на вечеря и да не се притесняват, че ще има кой да ги снима или види.

„Адел беше изключително потайна по отношение на брака си и държи детето й да е възможно най-далече от светлините на прожекторите. По отношение на Рич Пол обаче не пази такава дискретност и не се притеснява от снимки в медиите“, коментират близки до нея.

Адел и бащата на детето й Саймън Конеки обявиха, че се разделят през април 2019 години, като пет месеца по-късно тя подаде молба за развод. През април 2020 година двамата поискаха цялата информация, свързана с развода им, да не бъде публична, за което съдията се съгласи. През март тази година разводът им вече беше официално факт.

 

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар