Страшно: Ето какво уби известният журналист Неделчо Михайлов! (още разкрития)

Страшно: Ето какво уби известният журналист Неделчо Михайлов! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Неделчо Михайлов беше погубен от два инсулта!

2 инсулта в рамките на около 2 месеца убиха популярния тв водещ и варненски политик Неделчо Михайлов. Навръх Деня на Независимостта, 22 септември, той получи тежък мозъчен удар и издъхна минути след това.

Неделчо Михайлов

Неделчо Михайлов беше много уважаван сред колегите си

Само 2 месеца по-рано Михайлов влиза по спешност във Варненската болница с тежък инсулт. Лекарите успяват да закрепят здравословното му състояние с надеждата, че рано или късно журналистът, политик и кмет ще успее да се възстанови напълно.

И макар че спазва всички медицински препоръки, Неделчо има проблеми с ръцете, където инсултът оставя леки поражения. Това е причината вторият му роман „Реквием за добрия разбойник” да остане недописан.

В началото на септември бившият кмет на район „Владислав Варненчик” във Варна усеща прилив на енергия. Говори със свои приятели, шегува се и дори обмисля нови бизнес начинания.

В едно е категоричен – никога повече няма да се занимава нито с журналистика, нито с политика, нито с управлението на община Варна.

Щял да се посвети единствено и изцяло на писането на книги. Вдъхновението му идва от първия роман „Балкански буквар” , който известно време е сред хитовите заглавия на книжния пазар.

„Адски ме притеснява това, че народът много изтъпя. За огромно мое съжаление умните българи вече са тихи. Те не искат да имат нищо общо с кресливите простаци, които стават все повече в България”, казваше Неделчо Михайлов.

Той беше стигнал до убеждението, че думите в България вече нищо не значат, а журналистиката се е превърнала в обслужващ занаят от сферата на услугите.

Овен с писане, Неделчо се занимаваше и с музика. Варненската група „Lost”, в която участва, има издадени няколко албума и грамофонна плоча.

За съжаление, вторият инсулт, получен на 22 септември, слага точка на земното му пребиваване. Неочакваната смърт на 56-годишният мъж натъжава хиляди хора в цяла България.

Неделчо Михайлов е роден на 19 март 1965 г. Изучавал е „Богословие” в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”. След това завършва специалност „Право”. През 2011 г. е кмет на район „Владислав Варненчик”. Бил е председател на постоянната комисия „Европейски въпроси и международно сътрудничество” в Общинския съвет на морската столица.

Той е основен идеолог и лидер е на партията „Движение Нашият град”. Неделчо има две момчета от два брака. Малкият му син е на 12 години. Втората му съпруга работи като юрист в Областната управа на Варна, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар