Катрин и Майкъл – една съдба, една любов

0

Да, Майкъл Дъглас и Катрин Зита са двойка за пример в шоубизнеса, те са заедно от много време, две големи деца, преминали сериозни изпитания рамо до рамо, и до днес заедно и с уважение единкъм друг. Истински професионалисти, а освен това и влюбени и стабилни като семейство. А освен това са и родени на една дата, съдба – 25 септември.

В Инстаграм профила си 77-годишният актьор публикува тяхна обща снимка и написа: „Това е първата ни среща с Катрин през 1998 г. на Филмовия фестивал в Довил. Открих, че сме родени в един и същи ден – тадааам! Когато научих, че си пада и по голф, разбрах, че всичките ми фантазии са се осъществили. Извадих късмет, просто извадих късмет. Толкова съм впечатлен от нейната интелигентност, чувство за хумор и етичност в работата. Честит рожден ден, Катрин! Обичам те толкова много!“ Сред коментарите беше и този на 52-годишната му съпруга: „Обичам те, любов моя. Честит рожден ден!“

Последната публична поява на двамата беше на церемонията за наградите Еми миналия уикенд, където Дъглас получи две номинации за участието си в сериала „Методът Комински“.

 

Цитирано по сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.