Как да влезем във форма, съвети от експерти

0

Ето и няколко основни съвета на прочутия Далтън Вонг, треньор на Роузи Хънтингтън-Уайтли, Аманда Сейфрид и Дженифър Лорънс. Има няколко основни правила, с които се съобразява всяка звезда, когато иска да изглежда добре на червения килим или за важно събитие. Ето какви са те според Далтън Вонг.

Ето и главните моменти в режима –

– Изключете от менюто поне за денонощие сол, морски продукти и суши. Ако издържите седмица, лесно ще свалите 2 кг. Отказът от млечни продукти (някои хора трудно ги преработват) също се приветства

– Избягвайте сурови зеленчуци вечер – подуват корема

– Приемайте колкото може по-малко сложни въглехидрати (пълнозърнест хляб, овесени ядки…). Грам от тях задържа в организма 3 мл вода. Отказът от въглехидратна диета в полза на протеиновата дори за ден също помага

– Наспете се. По-добре възстановете сили, отколкото да блъскате във фитнеса. За един ден никаква тренировка няма да помогне, само кожата на тялото ще изглежда уморена.

– За да се застраховате срещу появата на пъпки или херпеси, трябва да се избягват стрес, алкохол или кафе, пшеничени продукти и бели храни – мляко, захар, бял хляб, паста и ориз.

Може да се опита и да се прилага и без повод, само при желание за леко разтоварваща диета или режим, коментираме и ние от изданието.

 

Цитат по сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.