Издаде се: Ето как Десислава разкри пред Рачков, че с мъжа й са разделени! (виж тук)

0

Десислава и Благой Найденов явно са поели всеки по пътя си!

В последния летен ден Десислава се появи навлечена като за ледников период в шоуто на Димитър Рачков. Певицата, която цял живот води битка с килограмите, се пробва под катове дрехи да скрие напълняването след раждането на втория си син.

Десислава
Десислава явно отново търси любовта

Освен с клин, дълга риза, още по-дълго сако, всички в черен цвят разбира се, изпълнителката си бе нахлупила и барета, която да я направи поне марлко по-висока.

Десислава бе качена на обувки с огромен ток, на които трудно ходеше, а за изпълнението й сцената потъна в тъмнина, която допълнително осигури комфорт на изпълнителката.

Тя стоеше меко казано нелепо на сцената на фона на останалите участници в шоуто. Всички те бяха полуголи, както изисква темата на предаването „Ориент експрес“.

Десислава обеща да дойде на гости на Рачков за по-дълго, след като остави сина си на баща му. Двамата с таткото Благой Георгиев са разделени от известно време, но не говорят по темата.

Самият факт обаче, че Десислава употреби думата „бащата на детето“, а не „мъжа ми“ ясно показва, че двамата не са заедно, но спазват добри отношения заради хлапето.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.