А такаа: Вижте с коя жена е в Монако мъжът на бременната Гери Малкоданска!

А такаа: Вижте с коя жена е в Монако мъжът на бременната Гери Малкоданска!
Гласувайте за статията

Мъжът на Гери Малкоданска в Монако със знойна хубавица!

Интериорният дизайнер Алекс Ковачев смени половинката си Гергана Малкоданска и то с нейна колежка от предаването на „На кафе“.

Гери Малкоданска

Ася от „На кафе“ с мъжа на Гери Малкоданска в Монако

Докато бременната синоптичка и си седи вкъщи, мъжът й се радва на небивал лукс в Монако с нейна колежка – репортерката Ася от „На кафе“, където леят марково шампанско в най-скъпите и луксозни места там.

Чаровната Ася цяла седмица споделя в Инстаграм профила си снимки от мега луксозни яхти в Монако и докато всички се чудим с кого е там, съвсем изненадващо нейна компания се оказа мъжът на колежката й Гери Малкоданска. Двамата тънат в лукс на места, които не са позволени за всеки, пише show.blitz.

Репортерката на Гала е в Монако, за да отрази най-престижното събитие на годината – „Монако яхт шоу“, което всяка година на пристанище „Херкулес“ събира на едно място елита на света и показват най-луксозните и красиви яхти.

На тях не може да се качи всеки, а единствено хората от списъка – звезди и потенциални купувачи. Предаването „На кафе“ получават привилегията да покажат на зрителите си луксозните играчки благодарение на дизайнера Алекс Ковачев, който е работил по пет от гига лодките на изложението.

„Правили сме лодки и преди това, но се чувстваме привилегировани от тази възможност. В момента работим върху пет яхти“, сподели успешният дизайнер и разходи Ася из една от най-луксозните лодки, по която ни останаха очите.

На яхтеното изложение в Монако могат да бъдат засечени звезди като Леонардно ди Каприо, Анджелина Джоли, Джони Деп, Бионсе и Джей Зи, но според Алекс Ковачев собственсотта на тези луксозни играчки е на хора от бизнеса, а световните звезди ги наемат за дни или седмици луксозно приключение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар