Рачков глези Анита с БМВ

Рачков глези Анита с БМВ
Гласувайте за статията

Димитър Рачков не е от стиснатите мъже. Дребният комик показа своята щедрост с поредния дар за любимата си – вулгарната плеймейтка Анита Димитрова. Силиконовата красавица се похвали с ефектен джип БМВ, дар от любмия мъж.

Возилото не е чисто ново, но е на малко километри и Рачков се е охарчил с около 100 000 лева за колата, разкриха пред „Уикенд” близки до бургазлията. „Митко гледа да и угажда и да я глези, защото ще му избяга. Тя е достатъчно красива и атрактивна, като нищо ще си намери по-млад мъж. Рачков може да й е баща”, шушукат в светските среди.

Преди плеймейтката джиткаше автомобил „Мини Купър”, а бившият водещ на „Господари на ефира” се вози в 30-годишен раздрънкан „Опел”. Комикът не кара сам трошката, а си има личен шофьор. Ексводещият на „Маскираният певец” не се впечатлявал от това в каква кола се придвижва, но пък не можел да позволи любимата му да вози кльощавото си тяло в по-скромно возило, а само в най-доброто и заради това се спрял на белия баварец.

Наскоро се появиха слухове, че комикът и силиконката са сгодени. В последно време Анита движи с подозрителен пръстен с диамант и изглежда много щастлива. И докато влюбените сияят, майката на Рачков не може да си намери място от яд каква снаха й се падна. Възрастната жена откровено не харесвала плеймейтката и била убедена, че е със сина й единствено заради облаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар