Веселин Плачков изригна заради Мариана Попова! (още подробности)

Веселин Плачков изригна заради Мариана Попова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Веселин Плачков защити Мариана Попова като истински мъж!

„Да, Мариана е болна в момента от коронавирус заедно с дъщеря ни. Аз съм с другото дете и гледаме да нямаме досег едни с други, за да не се заразим и ние. Няма какво да добавя, стоя зад нея и това, което е написала.

Тя иска да се спазват мерките, както и аз, защото и в момента ние сме стопирали всякаква дейност, защото има бум на заразата. Не може някои да спазват мерките, а други – не. Законът е за всички.“

Веселин Плачков

Веселин Плачков брани жена си Мариана Попова със зъби и нокти

Така защити жена си актьорът Веселин Плачков, който вече е преминал през опасния коронавирус и има изграден имунитет. „Каквото и да кажа – дали ще се ваксинирам или не, ще се разбере различно от всеки. Затова нищо няма да казвам“, сподели Плачков.

По-рано в нета жена му Мариана Попова написа гневен статус за това, че нито на концерти, нито на стадиона се спазват някакви противоепидемични мерки. Талантливата певица в нета даде пример с концерта на Лили Иванова, както и футболното дерби „Левски“ ЦСКА.

„Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България „Левски“ и ЦСКА… също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с КОВИД.

НАЙ-МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЬДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде! Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава. Благодаря Ви, мили хора, пожелавам Ви здраве!

Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея, няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази!“, написа във фейсбука си певицата, която събра над 100 коментара по темата, цитира вестник „България Днес“.

Самата тя не вдигна телефона да коментира думите си, а по-късно ги смекчи, като ги изтри и замени с: „Личен избор. Отдавна знам, че няма смисъл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Веселин Плачков изригна заради Мариана Попова! (още подробности)”

 1. Елисавета Денкова

  сеп. 28. 2021

  Съгласна съм с Мариана и Веселин.
  Трябва да се спазват и законите, и противоепидемични те мерки.
  От всички.
  Бъдете здрави !

 2. Име (задължително)

  сеп. 29. 2021

  Nikoi na tozi sviat niama pravo da sadi drugite . Nie sme dushi koito Bog e satvoril da badat svobodni .

Добавете коментар