Взрив: Новият на Райна крие съпруга и дете?! (още разкрития)

0

Вергил на Райна май ще се окаже семеен?!

Певицата Райна е лудо влюбена във ветеринаря Вергил, който май ще се окаже женен. Според близки на певицата младият доктор е бил сериозно обвързан, преди да се залюби с чалгарката.

Райна
Женен ли е новият на Райна?!

Опитите на вестник „България Днес“ да получи повече информация по случая от самия Вергил останаха без резултат. Без резултат останаха и опитите да се свържем със самата Райна.

Преди да се разбере кое е новото й гадже, певицата упорито криеше самоличността на любимия си, като само загатваше със снимки на две чаши за вино или кафе от кухненския плот в дома им. Няколко месеца по-късно певицата засвидетелства отношенията си с Вергил с обща снимка.

Според запознати Вергил и Райна искат да имат общо дете. Певицата, която се отдаде през последните години на учене и пътешествия, ще навърши 40 г. на 30 септември.

Ветеринарят е доста по-млад от нея, а желанието им за общ наследник се засилва от напредващата възраст на попфолк дивата.

Това е трета публична сериозна връзка за певицата. След като в началото на кариерата си тя дълги години делеше едно ложе с Константин, двамата се разделиха и всеки хвана по своя път.

Райна трудно се отърси от мъката след раздялата и дълго време не обявяваше дали има партньор. До преди няколко години, когато заби ММА боеца Валери Тюлеков.

Бурната им любов приключи набързо, а Валери вече има дете от друга. Дали този път Райна ще има късмет? Феновете й стискат палци!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.