Лондон изправен на нокти заради…

Лондон изправен на нокти заради…
Гласувайте за статията

Видеото било разпространено в мрежата

Лондон отново е изправен на нокти, а причината за това е…

Гризачи бяха заснети да обикалят рафтовете в хипермаркет в града.
Животните попаднали в обектива на фотограф, който влязъл във веригата Сейнсбъри, за да си напазарува, пише Глас нюз бг.

Лондон

Видеото било разпространено в мрежата

На витрината за тестени изделия обаче го очаквала неприятна изненада. Плъхове обикаляли по полупразните кошници с кроасани. След като се стреснали от човешкото присъствие, се скрили зад металните рафтове с мляко.

След като видеото било разпространено в мрежата, говорителят на веригата заявил, че мигновено са взети мерки и са извикани специалисти против гризачи.

От Сейнсбъри се извиняват за допуснатата ситуация и добавят, че ще направят всичко възможно проблемът да бъде решен в най-скоро време.
Разходката на плъховете е посрещната с доза притеснение и откровено отвращение от потребителите на мрежата. Клипът е споделен и гледан хиляди пъти, а реакциите на потребителите са еднозначни.

Това не е първият път, в който представители на вида посещават хранителни магазини в страната. Преди месец подобен клип е заснет в магазин в Манчестър.

Такива нарушения може да доведат до сериозни глоби за веригите.
През 2017 година компанията Асда е глобена с 300 000 паунда след като представители на санитарната служба откриват мъртъв плъх, насекоми и гниещи плодове в част от техен обект, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар